Nu de crypto markt zich opmaakt voor een opmars, gaan steeds meer investeerders op zoek naar nieuwe kansen die kunnen profiteren van de volgende crypto bull run. Toch blijkt het vinden van de nieuwste explosieve meme coin erg moeilijk, of je nu een beginner bent of een crypto expert. Hieronder gaan we daarom verder in op de top 3 crypto’s voor de volgende crypto bull run.

De crypto markt begeeft zich nog altijd in volatiel gebied, maar na een lange periode van dalingen lijkt er nu eindelijk een herstel door gemaakt te worden. Grote namen zoals Bitcoin, Ethereum en Solana zijn allemaal met meer dan 5% gestegen over de afgelopen week. BTC steeg 5,55% terwijl Ethereum en Solana 7,2% en 7,8% stegen.

Ethereum koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Ook de meme coin markt lijkt zich eindelijk te herstellen. Waar Dogecoin, Shiba Inu en Pepe alle drie nog altijd meer dan 20% zijn gedaald over de afgelopen maand (23%, 26% en 32%), laten de prestaties over de afgelopen week zien dat er weer een herstel kan worden doorgevoerd. Dogecoin steeg over de afgelopen week al bijna 10% terwijl Pepe bijna 5% wist te stijgen. De grote winnaar van de afgelopen dagen was echter Shiba Inu, die met maar liefst 20% wist te stijgen.

Shiba Inu koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Ondanks dit herstel lijken het niet de grote namen te zijn die de grootste stijgingen door gaan maken tijdens de volgende crypto bull run. De grote namen hebben namelijk ook grote market caps en daardoor weinig ruimte voor aanzienlijke stijgingen.

Om die reden verschuiven veel investeerders hun aandacht naar nieuwere opties met lagere market caps. Met name presale tokens zijn populair omdat tokens hier voor gereduceerde prijzen worden verkocht. Zodra deze projecten tractie weten te creëren, zijn winsten van honderden procenten zeer reëel.

Hieronder beschrijven we daarom drie van de beste presale tokens van dit moment. Elk van deze drie projecten wordt ondersteund door een ervaren team die weet hoe het is om een succesvolle crypto op de markt te brengen. Ook zijn alle projecten volledige geaudit zodat gebruikers weten dat ze te maken hebben met een veilig project zonder problemen. 

Pepe Unchained (PEPU) – nieuwe Pepe gerelateerde meme coin gaat viraal

Pepe coin (PEPE) is nog altijd een van de grootste meme coins van de crypto markt en bevindt zich met een market cap van bijna $ 4 miljard op p[lel 3 van de meme coin markt achter Dogecoin en Shiba Inu. Hierdoor worden er dagelijks ook nieuwe Pepe alternatieven op de markt gebracht die vaak niet meer zijn dan meme coins zonder utility die proberen te profiteren van de hype van Pepe coin. Pepe Unchained is echter een nieuw Pepe alternatief die de hier verandering in aan brengt.

Pepe Unchained vormt de losgelaten versie van Pepe coin en is bezig met de ontwikkeling van zijn eigen Layer 2 blockchain. Op deze manier lost het problemen op waar veel meme coins die zich op Layer 1 oplossingen zoals Ethereum bevinden mee te maken hebben. Bij Pepe Unchained kunnen gebruikers namelijk profiteren van snelle transacties en lage transactie kosten. Deze blockchain vormt dan ook een ideale launchpad voor nieuwe meme coins.

Bij Pepe Unchained kunnen gebruikers ook profiteren van extra hoge staking beloningen. Op dit moment is er een APY te verdienen van maar liefst 580%. Er zijn inmiddels ook al meer dan 270 miljoen PEPU tokens vastgezet, een teken dat gebruikers vertrouwen hebben in de toekomst van dit project.

De presale van Pepe Unchained heeft ondertussen al meer dan $ 3,2 miljoen weten op te halen en sprint hiermee door zijn verschillende presale fases heen. De prijs van een PEPU token stijgt in elke nieuwe fase van de presale wat betekent dat investeerders die vandaag instappen profiteren van de laagst mogelijke prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

WienerAI (WAI) – Nieuwe meme coin introduceert unieke AI trading bot

WienerAI is een nieuwe meme coin die een nieuwe generatie van meme coins aanvoert die niet alleen meer ontworpen worden als grap, maar echte wereld utility met zich meebrengen. Deze projecten combineren de hilariteit van meme coins met de functionaliteit van AI crypto’s. In het geval van WienerAI gaat dit om een AI trading bot.

De AI trading bot van WienerAI stelt gebruikers in staat om crypto gerelateerde vragen te stellen. De antwoorden op deze vragen kunnen vervolgens gebruikt worden in een poging om een voordeel te behalen op de rest van de crypto markt. Ook kan het gewonnen advies meteen worden toegepast aangezien het verhandelen van tokens ook mogelijk is op de trading bot van WienerAI.

Naast dat gebruikers een poging kunnen doen om crypto te verdienen door de handel via de AI trading bot van WienerAI zijn gebruikers ook in staat om crypto’s te verdienen door de WAI tokens vast te zetten. Gebruikers die de WAI tokens staken komen namelijk in aanmerking voor aantrekkelijke beloningen die oplopen tot boven de 150%. Intussen zijn er ook al meer dan 6 miljard tokens vastgezet.

De presale van WienerAI is een bevestiging van hoe populair deze token inmiddels is geworden binnen de crypto community. Er is namelijk al meer dan $ 7 miljoen opgehaald binnen de WAI presale. Tokens kosten op dit moment $ 0,00073 per stuk, maar zullen in korte tijd ook duurder gaan worden. WAI tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek WienerAI Presale

PlayDoge (PLAY) – nieuwe Play 2 Earn game maakt remake van bekende Tamagotchi game

PlayDoge is een meme coin die bezig is met de ontwikkeling van een mobiele game die een remake vormt van de bekende Tamagotchi game van de jaren 90. In deze game konden gebruikers voor hun eigen virtuele huisdier zorgen en met PlayDoge kunnen gebruikers deze game nu opnieuw ervaren.

In het geval van PlayDoge zal je virtuele huisdier de iconische Doge meme zijn. Net als in de jaren 90 zorgen gebruikers voor hun eigen huisdieren en kunnen ze het vervolgens inzetten bij minigames om de PLAY tokens te winnen. Ook is er een leaderboard waar gebruikers die het beste voor hun huisdieren zorgen en de meeste minigame punten verdienen extra beloningen ontvangen.

https://twitter.com/PlayDogeGame/status/1809224243596394783

De mobiele game van PlayDoge is echter niet de enige manier waarop gebruikers kunnen verdienen aan het PlayDoge systeem. Gebruikers zijn namelijk ook in staat om de PLAY tokens te staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Inmiddels zijn er dan ook al 210 miljoen PLAY tokens vastgezet tegen een APY in de buurt van 90%.

De presale van PlayDoge heeft al meer dan $ 5,6 miljoen op weten te halen en komt hiermee dicht in de buurt van zijn volgende doel van $ 6,2 miljoen. Op het moment dat dit doel behaald wordt zal de huidige prijs van $ 0,00518 per PLAY token ook verder gaan stijgen naar $ 0,00519. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek PlayDoge Presale