Het verhaal van Ripple is er een die al lang speelt binnen de cryptowereld. Dit jaar hebben we nog weinig gezien van XRP, maar er lijkt nu verandering in te komen. Het lijkt erop dat de rechtszaak in de komende maanden afgesloten kan worden en de Ripple koers heeft een belangrijke weerstand doorbroken. Daarom vragen veel investeerders zich wederom af; ‘’kan Ripple 1 euro worden?’’

De Ripple koers heeft in het afgelopen weekend weer wat tekenen van leven vertoond. De altcoin wist met zo’n 20% te stijgen en doorbrak hiermee een belangrijke psychologische weerstand op $0,500. Veel investeerders krijgen weer hoop dat Ripple door kan stijgen door het huidige bullish momentum.

Dit bullish momentum wordt veroorzaakt door een paar ondersteunende aspecten. Allereerst is het handelsvolume significant toegenomen, wat laat zien dat veel investeerders weer vertrouwen hebben gekregen in de winstgevendheid van Ripple. Dit kan gecombineerd worden met de cijfers van DeFilama, die aangeven dat de on-chain transacties ook zijn toegenomen.

bron: DeFilama

Door deze cijfers kan er momenteel dus gesproken worden van een bullish momentum. Het is dan ook logisch dat veel investeerders de vraag stellen; ‘’Kan Ripple 1 euro worden?’’ Om hier antwoord op de te kunnen geven moeten we wat verder duiken in de technische indicatoren.

Ripple koers verwachting – Kan Ripple 1 euro worden?

De Ripple koers is dus met meer dan 20% toegenomen in de afgelopen dagen. Als we dit vergelijken met bijvoorbeeld de Bitcoin koers, die met slechts 9,5% steeg, is dit een significante stijging. Ook de Ethereum koers wist Ripple niet te verslaan dit weekend. Ethereum is namelijk ook maar met 10% gestegen.

Hoewel we dit weekend dus wel een marktbrede rally hadden, is Ripple duidelijk in winnaar binnen deze rally. Ripple wist boven het 100-daags Simple Moving Average (SMA) uit te komen, wat een erg goed bullish signaal is.

De Ripple koers kwam zelfs kort even boven $0,550 uit met een lokaal hoogtepunt op $0,555. Hierna werd de koers wel gecorrigeerd naar het steunniveau op $0,5150. Tot op het moment van schrijven weet de Ripple koers boven de steun te blijven, wat ook bullish is.

Bron: CoinGecko

Als het Ripple lukt om boven deze steun te blijven, kan de volgende weerstand op $0,5320 getest worden. Maar valt de Ripple koers onder $0,5150, dan ligt de volgende steun weer op $0,490. 

Hoe kan Ripple verder stijgen?

Dit zijn echter wel marginale stijgingen of dalingen. Wil Ripple echt naar 1 euro gaan, dan moeten er nieuwe ontwikkelingen binnen de rechtszaak met de SEC plaatsvinden. Deze langdurende zaak begonnen toen de SEC Ripple aanklaagde voor de verkoop van ongeregistreerde effecten. 

De hele crypto community heeft baat bij de uiteindelijke uitspraak van deze zaak omdat het hoogstwaarschijnlijk grote effecten kan hebben op de toekomst van crypto. Het is alleen nog erg onduidelijk wie de zaak gaat winnen, omdat beide partijen van kleine overwinningen kunnen spreken tijden het verloop van de zaak. 

Nu kunnen we slechts alleen maar afwachten tot de rechter zijn uitspraak doet. Volgens advocaat Fred Rispoli zou dit in het einde van juli kunnen gebeuren. Als Ripple de zaak weet te winnen, kan het maar zo zijn dat de XRP koers naar 1 euro kan stijgen.

Welke nieuwe crypto’s gaan nu stijgen tijdens crypto rally?

Uit de cijfers van de bekendste cryptocurrency’s kan geconcludeerd worden dat we ons in een kleine crypto rally bevinden. Het is ook duidelijk dat Ripple momenteel niet grote stijgingen of dalingen gaat neerzetten. 

Sommige investeerders zijn juist op zoek naar crypto’s die nu wel winst kunnen maken. De grootste crypto stijgers tijdens rally’s zijn vaak nieuwe cryptocurrency’s met kleine marktkapitalisaties. 

Op het moment dat een crypto nog geen grote marktkapitalisatie heeft, is er nog veel ruimte voor groei. Dit kan erg goed gezien worden bij de geschiedenis van populaire meme coins. Dogecoin maakte bijvoorbeeld in zijn eerste rally een stijging van $0,003 naar bijna $0,7 mee. 

Daarom hebben we hier een paar nieuwe cryptocurrency’s uitgezocht die nog de ruimte hebben om dit soort stijgingen mee te maken. 

Pepe Unchained ($PEPU) – Nieuwe crypto die grote winsten kan realiseren

Pepe Unchained ($PEPU) is een nieuwe meme coin, die gebaseerd is op de succesvolle Pepe coin. Deze token is ook anders dan andere meme coins. Het heeft namelijk een eigen Layer 2- blockchain. Het project kan hierdoor de techniek achter de token zelf ontwikkelen wat weer voordelen oplevert. Alleen Dogecoin heeft ook een eigen blockchain binnen de meme coins, maar dat is direct ook de meme coin met het meeste succes. 

Doordat Pepe Unchained een eigen blockchain heeft, krijgen de gebruikers een hoge transactiesnelheid. Deze snelheid is bijvoorbeeld 100 keer hoger dan die van Ethereum. De layer2 blockchain van Pepe Unchained voorkomt congestie, wat er voor zorgt dat meerdere transacties achter elkaar mogelijk zijn. 

Pepe Unchained heeft naast zijn snelle transacties ook nog erg lage transactiekosten. Er hoeft geen gebruik gemaakt te worden van een andere blockchain, dus de gaskosten zijn een stuk lager. De combinatie van lage transactiekosten en een hoge transactiesnelheid geven deze nieuwe token erg veel groeipotentie. 
Momenteel zijn de $PEPU tokens beschikbaar tijdens de presale. Het is mogelijk om $PEPU te kopen door ETH, USDT of BNB te swappen door het verbinden van je crypto wallet.  Je kan vervolgens de nieuwe tokens direct staken voor een passief inkomen. Interesse? Bezoek de officiele website van Pepe Unchained via de link hieronder.

Nu naar Pepe Unchained

WienerAI ($WAI) – Deze nieuwe AI-crypto moet je in de gaten houden tijdens de nieuwe crypto rally

WienerAI ($WAI) is een nieuwe crypto meme die veel aandacht trekt van investeerders. Het project draait om een unieke combinatie van AI, een hond en een worst. Dit wezen moet de meest krachtige AI-trading bot zijn van het hele universum, als we de whitepaper van het project moeten geloven.  

De technologie achter WienerAI zou deze uitspraak moeten bevestigen. Er zijn een paar redenen waarom deze specifieke AI-trading bot de beste gaat zijn. Allereerst maakt WienerAI gebruik van voorspellende technologie die altijd op zoek is naar de beste investeringen. Daarnaast stelt de bot je in staat om zonder kosten en met een paar simpele muisklikken deze investering te doen. 

investeren in een AI Crypto bot die interessant kan zijn? | Wiener AI Review

De ingebouwde MEV-bescherming zorgt ervoor dat jouw winsten zo groot mogelijk zijn. Een MEV bot is een trading bot die profiteert van de koers verschillen op meerdere DEXs. Deze bots ‘’frontrunnen’’ jouw investering zodat ze zelf een deel van de winst kunnen pakken. WienerAI voorkomt dit soort gebeurtenissen. 

WienerAI stelt 30% van zijn eigen native token beschikbaar tijdens de lopende presale. Momenteel is deze token dus voor een zo laag mogelijke prijs beschikbaar. Als het project er ook in kan slagen om deze trading bot succesvol te laten zijn, kan de native token nog wel eens grote winsten gaan boeken. 

Nu Naar WienerAI

PlayDoge ($PLAY) – Deze nieuwe crypto game kan de crypto community veroveren

PlayDoge ($PLAY) is de volgende van de razendpopulaire Doge meme van de crypto sector. Naast het gebruiken van de meme wil dit projecten er een stapje bovenop doen door een eigen crypto play-to-earn game te ontwerpen. 

De game is geïnspireerd door de populaire 90’s gameconsoles van Tamagotchi. Spelers zorgen voor hun eigen virtuele huisdier door ze eten te geven, er mee te spelen en te laten slapen. Als jij je PlayDoge niet goed verzorgd, loop je het risico dat ze weg rennen of dat ze sterven. 

Het project integreert zijn eigen native $PLAY token in deze game. Spelers kunnen tijdens het spelen ook $PLAY verdienen, wat weer extra stimuleert om de game te spelen. Als je $PLAY tokens hebt, mag je de game spelen via de PlayDoge app. Je concurreert met andere spelers in een klassement die bijhoudt hoeveel XP je hebt verdient. De spelers die het hoogst eindigen krijgen de beste bonussen. 

Momenteel bevindt het project zich nog in de presale/ontwikkeling fase. Het is mogelijk om nu $PLAY tokens de te kopen en te staken voor een passief inkomen. Op het moment van schrijven staan de geschatte beloningen op 86% per jaar, maar dit getal is dynamisch bepaald en dus afhankelijk van de hoeveelheid gestakede tokens. Neem een kijkje op de website van het project om meer te leren!

Nu Naar PlayDoge