Belgische computerwinkel Kyrana accepteert Bitcoin betalingen

on .

Belgische computerwinkel Kyrana accepteert Bitcoin betalingen  
Computerwinkel Kyrana uit het Belgische Wachtebeke accepteert sinds afgelopen maand bitcoin betalingen. Computerwinkel Kyrana verkoopt voornamelijk laptops, pc's, tablets, printers en allerlei andere IT gerelateerde producten en is gelegen aan de Begonialaan 1, in Wachtebeke. 
Naast de verkoop van hardware verschaft Kyrana ook service diensten zoals herstellen van laptops, pc's, virusopruiming enz.

Alle software en hardware oplossingen worden met de grootste zorg en op maat geleverd. Ook al bevindt Kyrana zich niet in Gent, ze heeft zich toch kunnen aansluiten bij het event Gent Bitcoinstad. Hiermee is computerwinkel Kyrana naast Gameswap en Restaurant Jinjiang het derde bedrijf wat zich aangesloten heeft bij Gent Bitcoinstad.

Gent bitcoin Meetup is de afgelopen maand en komende maanden druk bezig om voor het event Gent Bitcoinstad nieuwe Bitcoin acceptanten te werven. De eerst volgenfr wervingsdag is op zaterdag 7 februari om 10:00.

Op 2 Maart zal er een workshop gehouden gaan worden over hoe Bitcoin te accepteren . Hierbij zal (onder voorbehoud) door Bitkassa een uitleg gegeven worden over hoe ondernemers Bitcoin betalingen kunnen accepteren in hun winkel zonder dat ze daarbij zelf enig risico te lopen. Uiteindelijk zal er op zaterdag 18 april de officiele opening zijn van Gent Bitcoinstad. Meer details over dit event volgen later.

Voor de acceptatie van Bitcoin betalingen maakt Kyrana gebruik van een eigen wallet en houd het alle bitcoins zelf aan. Zoals alle fysieke winkels in Nederland en België, is ook Kyrana opgenomen in de bitcoinmap van bitcoinspot.nl.

Gepost door Hans van Wessel

Add comment


Security code
Refresh