Bitcoins kopen bij BTCdirect

Bij BTCdirect kunt u veilig bitcoins kopen met Ideal. Hieronder vindt u een instructie over hoe u dit kunt doen.

1. Account registreren

Ga naar de website van BTC Direct en klik rechtsboven op registreren. Hier vult u uw eigen voornaam, achternaam en e-mailadres in en kiest u een uniek wachtwoord. Vul deze gegevens correct in.

Account registreren

Na het juist invullen en het klikken op “account aanmaken” krijgt u een e-mail waarin een activatie link wordt gegeven. U dient hierop te klikken om uw e-mailadres te verifiëren.

Verifieren emailadres

Nadat uw e-mailadres is geverifieerd zal er gevraagd worden om uw persoonlijke mobiele telefoonnummer te verifiëren. Vul uw mobiele nummer in en klik op “verstuur sms”, u krijgt een unieke code als sms op uw mobiele telefoon, vul deze in op de website.

nummer-activeren-btcdirect

Dikke proficiat uw account is geregistreerd! Het is nu tijd om uw account volledig te activeren zodat u snel bitcoins kan kopen en verkopen.

2. Account activeren

Om uw account volledig te activeren moet u een ID-selfie en de voor- en achterkant van u identiteitsbewijs sturen naar BTC Direct. Zorg ervoor dat de foto’s die u maakt scherp zijn en u geldige documenten opstuurt. U krijgt hierover een e-mail met instructies die er als volgt uitziet:

tutorial btcdirect 4

Op werkdagen worden uw documenten meestal binnen 10 minuten behandeld, waardoor als alle documenten goed zijn, snel bitcoins kan kopen. Als uw account is goedgekeurd krijgt uw account de zogenaamde ‘Hero’ status, u kunt door deze status maximaal voor 1000 euro per dag kopen. De mail die u hierover ontvangt ziet er als volgt uit:

hero-activatie-btcdirect

3. Bitcoins kopen met IDeal

Het is nu tijd om bitcoins te kopen! U heeft hiervoor een eigen bitcoin adres nodig, deze krijgt u door het aanmaken van een bitcoin wallet. Vul op de calculator van BTC Direct het gewenste bedrag dat u wilt kopen in BTC (bitcoin) of euro’s in en klik op kopen. Vervolgens kiest u Banideal als betaalmethode. Zoals u hieronder ziet hoeft u geen hele bitcoin te kopen, u kunt bijvoorbeeld ook 1/10 van een bitcoin kopen. Het minimum bedrag om bitcoins te kopen is 10 euro.

Bitcoin kopen order
Na het klikken op de groene “afrekenen” knop komt u in de omgeving van ideal waar u veilig kunt afrekenen. Zorg ervoor dat u betaald met een bankrekening op uw eigen naam.

Start ideal betaling

Na het afrekenen wordt u automatisch doorgestuurd naar de website van BTC Direct waarin u nogmaals gevraagd wordt om uw bitcoin adres te controleren, als u zeker er van bent dat het bitcoin adres juist is ingevuld klikt u op ‘send coins’. Uw bitcoins zullen binnen 2 minuten in uw bitcoin wallet staan.

Proficiat u heeft bitcoins!


Reacties   

# Guest 06-12-2017 08:43
Ik wacht al een week op verificatie
Heb selfie en paspoort verstuurd en toch
Kan ik geen bitcoins verkopen
Wat is er aan de hand
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Guest 13-08-2017 19:38
Beste. Mijn verificatie na het sturen van mijn id en id-selfie duurt lang. Wat moet ik doen? De procedure herhalen?
Mvg
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Guest 08-03-2017 08:46
Kan U bovenstaande vraag beantwoorden.
Dank U
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Guest 04-01-2017 08:55
Goede morgen
Vraag.
Woon in Thailand.
Heb Nederlands paspoort.
Kan ik via mijn Bangkok Bank bij U ook Bitcoins kopen?
Dank U.
Peter van Dijk
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen