Cadeaubon kopen met Bitcoin? Coinbase maakt het mogelijk in Nederland

on .

Bitcoin cadeaubon giftcard Nederland betrouwbaar  
Cryptocurrency gigant Coinbase maakt het mogelijk op betrouwbare wijze met Bitcoin een cadeaubon te schenken. De giftcard optie zal ook in Nederland per direct beschikbaar zijn. De digitale cadeaubonnen, uitgegeven door Coinbase-partner WeGift, geven consumenten de mogelijkheid om anderen een e-voucher naar keuze te schenken, gewoon met de cryptocurrencies in je wallet balans. Ben je dus nog op zoek naar een cadeau voor een aankomende verjaardag, dan is dit misschien een leuk idee!

Cadeaubon kopen met Bitcoin

De e-vouchers kunnen als cadeautje worden geschonken vanuit de bestaande balans op elke bestaande Coinbase account. Je kunt cadeaubonnen versturen door een speciale Withdrawal-actie uit te voeren, vanaf je gewone Coinbase balans.

Door gebruik te maken van het WeGift platform, kunnen cryptohouders nu terecht bij alle grote retailers die een optie voor een giftcard aanbieden. Te denken valt aan merken als De Bijenkorf, Zalando, Carrefour, Nike, Uber, Google Play, Ticketmaster en vele meer. 

Géén Withdrawal kosten

Om het voor gebruikers nóg aantrekkelijker te maken, zullen de reguliere kosten (i.e. withdrawal fees) voor het omzetten van Bitcoin naar fiat niet gelden voor de giftcards.

Het moet hierdoor een stuk aantrekkelijker worden om cryptocurrencies als betaalmiddel te gebruiken. Hiernaast zullen er bovendien (zo nu en dan) verschillende aanbiedingen / bonussen worden aangeboden voor geselecteerde e-vouchers. 

Giftcards breed ondersteund

De service is momenteel uitgerold in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Italië, Australië en Nederland. Er wordt de komende drie maanden flink uitgebreid wat betreft het aantal landen waar de dienst wordt aangeboden. Ook het aantal ondersteunende merken zal de komende maanden sterk groeien, al mogen we de aankondiging geloven.

Benieuwd geworden? Je kunt nu al je eigen cadeaubon (met je bestaande Coinbase balans) kopen via de officiële Coinbase-pagina van WeGift: wegift.io/coinbase.


Gepost door Arnold - Disclaimer.

Volg Bitcoinspot op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven
van het belangrijkste nieuws over Bitcoin.

Tags: Coinbase Bitcoin cadeaubon

Add comment


Security code
Refresh