Contact met bitcoinspot.nl

contact_met_bitcoinspot.nl  
Welkom op Bitcoinspot.nl, een site geheel gericht op Bitcoin, Blockchain en alles wat erbij komt kijken. Deze site is gestart in juni 2011 en we blijven elke keer weer versteld staan van de kansen en mogelijkheden die Bitcoin te bieden heeft. Dat enthousiasme willen we graag met je delen. Dat Bitcoin revolutionair is staat vast. Wat de toekomst gaat brengen voor Bitcoin is niet 100% zeker maar we willen je zo goed mogelijk op de hoogte houden.

Bitcoinspot.nl is voornamelijk gericht op het bieden van informatie om wegwijs te worden in de wereld die Bitcoin heet. Zo kan je dagelijks de Bitcoin koers live volgen op onze wisselkoersen pagina. Het belangrijkste nieuws lees je op de frontpage en onze social media accounts. Voor meer uitleg kan je tenslotte terecht op de wat is bitcoin pagina of verder lezen in onze veelgestelde vragen sectie.

Mocht er iets niet duidelijk zijn of mocht je nog vragen hebben, dan kan je in de comments onder dit artikel terecht. Kijk ook verder op deze pagina om te zien hoe je ons nog meer kan bereiken.

Schrijven voor / meewerken aan bitcoinspot.nl
We zijn altijd op zoek naar gast-bloggers of mensen die zich willen inzetten voor het verspreiden van de Bitcoin boodschap. Kan je leuk schrijven of heb je andere talenten? niet wachten en meteen even contact met ons opnemen.

Feedback? yes please!
Bij Bitcoinspot.nl houden we van feedback, sterker nog, we zijn er gek op. Dus: is er iets aan de site dat je niet bevalt, heb je een verzoek voor een artikel of zou je graag een bepaalde handleiding willen zien? laat het ons dan weten.

Bitcoinspot.nl steunen

Bitcoinspot.nl wordt mede mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers, onze sponsoren en de commissie die we verdienen op de Bitcoins die gekocht en verkocht worden via onze adverteerders. Mocht je ons willen steunen dan kan je dat dus doen door het bezoeken van, of kopen bij, onze sponsoren. Ons volgen en/of promoten op social media stellen we ook erg op prijs!

Contact opnemen met bitcoinspot.nl
Email
Heb je een direct vraag aan het bitcoinspot.nl team of een contactverzoek dan is email de meest directe optie. Je kan ons bereiken op roland at bitcoinspot.nl.
Forum
Heb je een nieuwtje of een vraag over Bitcoin, dan gaat onze voorkeur uit naar het forum, dit helpt onze vindbaarheid op google en anderen kunnen via het forum en google ook weer terecht komen bij jouw vragen. Om van het forum gebruik te kunnen maken zal je eerst even een account moeten aanmaken, dit kan je hier doen. Als wij de aanvraag goed hebben gekeurd (dit ivm spam) krijg je een mail met een linkje om je account te bevestigen. (let op deze mail komt soms in je spamfolder terecht) Eenmaal bevestigd kan je inloggen op het forum en daar vind je meerdere categorieen waar je je vragen kwijt kunt. Het staat iedereen uiteraard vrij om ook de vragen van anderen te beantwoorden.
Facebook
De bitcoinspot.nl Facebook pagina hebben we vanaf nu ook openbaar gemaakt zodat je daar je daar tevens je vragen kan stellen. We zullen per bericht kijken of deze geschikt is voor de facebook-pagina en deze dan eventueel op de pagina plaatsen. Is het niet geschikt dan laten we je weten of de vraag bijvoorbeeld meer geschikt is voor het forum of we proberen je door te verwijzen.
Twitter
Als al deze opties nu nog niet genoeg zijn kan je ons ook nog vinden op twitter, @bitcoinspot.
 
Succes en we horen graag van je!

Volg Bitcoinspot op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven
van het belangrijkste nieuws over Bitcoin. - Disclaimer.