Even voorstellen: Hungry.nl

on .

hungry  
Hungry.nl is een website waar mensen gemakkelijk en snel eten kunnen bestellen en laten thuisbezorgen, onder andere met Bitcoin. Bij deze stellen ze ze zichzelf voor.

Hi! Wij zijn Hungry; een nieuwe jonge, frisse en ambitieuze speler op de markt van eten bestel-websites. Hungry is onderdeel van de Hungry Group, die in 2013 werd opgericht door de Denen Jesper Buch en Morten Larsen.

De oprichters waren voor Hungry ruim tien jaar actief betrokken bij Just Eat; een andere speler op de markt van eten bestel-websites. Hungry.nl is sinds vorig jaar actief in Nederland en al langer bekend in Denemarken en Ierland. We hebben de ambitie om in de toekomst nog vele Europese landen te kunnen bereiken.

We willen online eten bestellen leuk en vooral voordelig maken. We onderscheiden ons daarom ook door veel kortingsacties en andere leuke promoties. Zo hebben we bijvoorbeeld een lekker ouderwetse spaarkaart (Hungry Loyalty Card), waarmee mensen met stempels kunnen sparen voor een gratis maaltijd. Ook krijgt iedereen 25% korting op de eerste bestelling en we hebben geregeld kortingsacties die we kenbaar maken via social media, e-mail en de website.

Wij willen echt van deze tijd zijn en dat is ook direct de reden dat wij betalingen met bitcoins accepteren. Naast bitcoins kunnen mensen eenvoudig betalen via Paypal, iDeal, creditcard (Visa en Mastercard), maar ook gewoon met geld bij de bezorger aan de deur.

Inmiddels hebben we bijna een landelijke dekking en duizenden aangesloten restaurants, waar men lekkere pizza, pasta, sushi, shoarma en vele andere overheerlijke gerechten kan bestellen, afhalen of laten thuisbezorgen. We staan in direct contact met de restaurants en onze customer service doet er alles aan om de beleving zowel met Hungry als met het restaurant zo perfect mogelijk te laten verlopen.

hungry inline

Restaurants kiezen voor Hungry.nl omdat we (in tegenstelling tot andere eten bestel-websites) een lage commissie vragen. Sander Brackel; de Nederlandse managing director van Hungry.nl, geeft de volgende uitleg: ‘Bezorgrestauranthouders hebben behoefte aan een platform dat gebruiksvriendelijk is en waar de commissies lager zijn. Onderzoek geeft aan dat 88 procent van de ondernemers de commissie van Thuisbezorgd te hoog vindt.’

Vooralsnog gaat het erg goed met Hungry. We groeien met de dag en steeds meer mensen weten Hungry.nl te vinden. We horen het daarom ook graag als we iets (nog) beter kunnen doen! Meer informatie over Hungry tref je op onze website, waar je ook eenvoudig direct je eerste bestelling met bitcoins kan doen en een overzicht kan bekijken van steden in Nederland waar Hungry actief is.

Geschreven door Renee Schuurman - hungry.nl

Tags: acceptatie,

Add comment


Security code
Refresh