Even voorstellen: Limesco

on .

Even voorstellen: Limesco  
Limesco is een jonge mobiele telecomoperator waar je sindskort ook met bitcoins kan betalen, bij deze stellen ze zichzelf voor:

Welkom, wij zijn Limesco, een jonge vooruitstrevende mobiele telefonie-provider, in 2012 opgericht door drie geeks die vonden dat telecom beter moest kunnen. Een eind aan alle nare voorwaarden, ondoorzichtige prijsplannen, en gebrekkige mogelijkheden voor de hackers onder ons die meer willen.

Onze kernwaarden zijn: "open, eerlijk en innovatief". Limesco wil zich met deze kernwaarden duidelijk onderscheiden van de 'gevestigde orde' voor telecom. Bij Limesco betaal je voor bellen, sms en data eerlijke bundelloze tarieven. Deze zijn niet altijd lager dan minuten/MB's in bundels van concurrenten, maar met een bundel betaal je altijd te veel. Bel je minder dan je bundel? Dan betaal je meer dan nodig. Ga je eens over je bundel heen? Dan betaal je vaak absurd hoge tarieven.

Daarnaast streven we naar continue (technische) innovatie. Zo kan je bij ons je eigen telefooncentrale (PBX) beheren, werken we aan een website en API met realtime verbruiksgegevens, kan je betalen met bitcoin, werken we aan een IPv6-verbinding op je telefoon en gaan we in de toekomst telefooncentrales beheren voor gebruikers, zodat je zonder technische kennis volledig beheer hebt over alle mogelijkheden van telefonie.

Bitcoins accepteren wij met hulp van onze partner Coinqy. We spelen ook met het idee om personeel (deels) uit te betalen in bitcoin, om het ecosysteem van de munt beter te steunen. Maar rondom dit idee zijn we ook benieuwd naar reacties van geïnteresseerden.

Tot slot is Limesco erg open en bereikbaar. We communiceren duidelijk wat we van je weten en waarom. Daarnaast heeft Limesco een betrokken community met actieve klanten, die veel informatie op onze wiki hebben geplaatst, goed bereikbaar zijn op een IRC-kanaal, en de emailsupport wordt bemand door technisch kundige mensen die geen vragenlijstjes volgen waar je simpel van wordt.

Spreekt bovenstaande je aan? Kijk dan eens op limesco.nl!

Met vriendelijke groet,
Gerdriaan, Peter en Sjors
Directie Limesco

Comments   

# Guest 2014-06-21 12:17
@Guest: Die 50 sims zijn al bereikt zo te zien dus hoezo jammer? Ik vind het wel een helder systeem, denk dat ik overstap.
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-06-21 11:53
Vanaf 50 SIM's maken we het mogelijk om je rekeningen te betalen met Bitcoin.

Erg jammer...
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh