Contact met bitcoinspot.nl

op .

contact_met_bitcoinspot.nl  

Welkom, ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Roland de Goeij en ik wil je hierbij namens het Bitcoinspot.nl team welkom heten op Bitcoinspot.nl, een site geheel gericht op Bitcoin en alles wat erbij komt kijken. Ikzelf kwam in aanraking met Bitcoin in juni 2011 en ben sindsdien niet meer gestopt met hierover te lezen en te schrijven.

Elke keer sta ik weer versteld van de kansen en mogelijkheden die Bitcoin te bieden heeft en dat enthousiasme willen we via deze site graag met je delen. Bitcoin is al een heel eind gekomen maar we zijn er nog lang niet. Wat Bitcoin nodig heeft is meer bewustwording en meer plaatsen waar je het uit kan geven. Daarom is Bitcoinspot.nl opgezet om aan het eerste in ieder geval een kleine bijdrage te leveren.

Contact
Heb je na het bezoeken van de site nog vragen of opmerkingen dan horen we het graag. Wil je dat er iemand langskomt om te vertellen over Bitcoin of ben je naar iemand op zoek voor een interview, neem dan snel contact op:

Mailen: Webmaster@bitcoinspot.nl
Social media: Facebook / twitter


Schrijven voor / meewerken aan Bitcoinspot.nl
We zijn altijd op zoek naar gast-bloggers of mensen die zich willen inzetten voor het verspreiden van de Bitcoin boodschap. Kan je leuk schrijven of heb je andere talenten? niet wachten en meteen even contact met ons opnemen.

Feedback
Bij Bitcoinspot.nl houden we van feedback, sterker nog, we zijn er gek op.
Dus: is er iets aan de site dat je niet bevalt, heb je een verzoek voor een artikel of zou je graag een bepaalde handleiding willen zien? laat het ons dan weten.

Bitcoinspot.nl steunen

Bitcoinspot.nl is voornamelijk vrije-uurtjes werk en wordt mede mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers, onze sponsoren en de commissie(tjes) die we verdienen op de Bitcoins die gekocht en verkocht worden via onze adverteerders. Mocht je ons willen steunen dan kan je dat dus doen door het bezoeken van/kopen bij onze sponsoren. Ons volgen en/of promoten op social media stellen we ook erg op prijs!

Tot ziens, Tot Bitcoin!