Gent bitcoinstad voegt twee nieuwe bedrijven toe

on .

Ilse D 2  
Het evenement Gent Bitcoinstad voegt twee nieuwe bedrijven toe die bitcoin betalingen accepteren. Het eerste bedrijf is schoonheidsalon Ilse D Esthetiek en is gevestigd aan de Sint Lievenslaan 95 in Gent. Je kunt bij Ilse D onder andere terecht voor gelaatsverzorgingen, manicure, pedicure, een afslankkuur met het Restart-dieet, figuurcorrecties, ontharingen met suiker, wimperverlenging en massages.


Ilse werkt daarbij met verschillende hoogwaardige producten. Ilse D is de eerste Master specialiste HD Brows in België, een techniek uit Londen, die zeker moeite waard is om kennis mee te maken. Kortom bij Ilse D Esthetiek vind je een gezellige plek waar je helemaal tot rust komt en waar je jezelf eenslekker kan laten verwennen. Schoonheidssalon Ilse D is een plek waar je jezelf lekker kan laten verwennen en relaxen.

World's End Comics

Worlds End ComicsNaast Ilse D accepteert ook World's End comics bitcoins. World's End comics is één van de grootste en meest georganiseerde comicwinkels in België. De winkel bestaat al sinds de jaren 80 en is gelegen aan de Overpoortstraat 110 in Gent. In de winkel vind je onder andere comics, cardgames, boardgames en andere leuke fantasy games.

Met de toplocatie midden in het uitgaansgebied de Overpoort heeft World's End comics een ideale locatie in handen om de jongeren uit Gent eens kennis te laten maken met bitcoin. World's End comics geeft op alle aankopen die met bitcoin gedaan worden 10% korting.

Beide bedrijven gebruiken voor de verwerking van hun bitcoinbetalingen het kassasysteem van Bitkassa.

Gepost door: Hans van Wessel

Add comment


Security code
Refresh