Hodl jij Bitcoin of geef je liever uit? Wat als je het nou kan combineren?

on .

Hodl jij Bitcoin of geef je liever uit? Wat als je het nou kan combineren?  
Er is in Bitcoin land al jaren een discussie gaande. moet je Bitcoin zoveel mogelijk uitgeven, zodat het meer gebruikt wordt, en de vraag en bekendheid daardoor toenemen? Of moet je juist 'Hodlen'. Kopen en vasthouden dus, waardoor het aanbod daalt en de prijs mogelijk stijgt. De meningen zijn tot nu toe verdeeld maar als je het mij vraagt zou het een beetje van beide moeten zijn. Patrick van Bitkassa heeft een interessante strategie om hodlen en uitgeven te combineren welke hijzelf al jaren succesvol toepast.

De strategie komt er in het kort op neer dat je elke maand voor een vast bedrag aan bitcoins koopt welke je dan weer uitgeeft aan vaste lasten. Als je ervan uit gaat dat de prijs van Bitcoin op de lange termijn stijgt hou je op den duur altijd bitcoin over. Hodlen door uitgeven zegmaar. Het volledige artikel met meer uitleg kan je hier lezen.

Ik hoor graag in de comments wat jullie ervan vinden. Ben je een echte hodler of vind je juist dat bitcoins uitgeven het ecosysteem helpt ?

Gepost door Roland - Disclaimer.

Volg Bitcoinspot op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven

van het belangrijkste nieuws over Bitcoin.

Comments   

# Guest 2018-04-24 10:57
In deze volgorde:

1: Zorg ervoor dat er in totaal meer geld binnen komt dan er uit gaat.

2: Doe waar dat maar mogelijk is elke uitgave in bitcoins. Accepteer waar dat maar mogelijk is bitcoins voor inkomsten.

3: Als je Bitcoin-uitgave n groter zijn dan je Bitcoin-inkomst en, en je volgt regel 1, dan heb je in een andere valuta (bijv. euro) meer inkomsten dan uitgaven. Koop dan regelmatig wat bitcoins bij om het verschil te compenseren.
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh