Je hebt van die mensen die je blijven inspireren en Rick Falkvinge is daar zeker een van. Rick Falkvinge is de oprichter van de Zweedse piratenpartij, een beweging die inmiddels is uitgewaaierd over vele europese landen, Waaronder Nederland. Als sterk criticus van de copyrightindustrie en voorstander van decentrale organisaties zag hij meteen de potentie van Bitcoin. In 2011 heeft hij dus al zijn spaargeld in Bitcoin gestoken en hij is nog steeds zeer enthousiast over Bitcoin. Toen hij dus woensdag 14 mei in Cafe de Waag was voor een meet & greet ben ik in mijn autotje gestapt en heb ik een goed gesprek met hem mogen voeren. De audiokwaliteit is helaas nogal beroerd maar ik wilde jullie dit gesprek toch niet onthouden. Bekijk zeker ook even de tweede video uit begin 2012 met als titel: "Banks: The Fourth Victim of Citizen's empowerment" Zijn laatste boek Swarmwise is ook gratis te downloaden


"Banks: The Fourth Victim of Citizen's empowerment"

Gepost door Roland de Goeij

Reacties   

# Guest 23-05-2014 20:36
Ter aanvulling: zowel 'Swarmwise' als het eerder verschenen boek 'The case for copyright reform', dat hij samen met MEP Christian Engström heeft geschreven, zijn niet alleen gratis te downloaden, maar ook te koop.

Meer informatie vind je op de betreffende pagina op Falkvinge's website: http://falkvinge.net/books/
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Recent op de frontpage

Ook Christine Lagarde van het IMF ziet de potentie van Bitcoin en blockchain.  
Christine Lagarde van het IMF ziet de potentie van Bitcoin & blockchain. Onderschat ze de een en overschat ze de ander? (lezen)
De bitcoin koers steeg donderdag 15% in 1.5 uur, short-squeeze of een nieuwe rally?  
Is de plotse prijsstijging met 15% van afgelopen week het gevolg van sentiment of een typsiche short-squeeze? (lezen)
En weer 20 bedrijven erbij die bitcoins accepteren  
We hebben weer 20 nieuwe winkels toegevoegd aan de lijst met Bitcoin acceptanten. Heeft u trouwens al een gratis sticker besteld ? (lezen)