PIET Moodshop accepteert bitcoins en is 7e deelnemer aan Gent Bitcoinstad

on .

IMG Piet Moodshop 1 bew  
PIET Moodshop uit Gent accepteert bitcoin betalingen en sluit zich aan bij Gent Bitcoinstad. PIET Moodshop is sinds 28 september 2012 gelegen in de binnenstad van Gent aan de Sint-Pietersnieuwstraat 94 en is een conceptstore waar je leuke en hippe hebbedingetjes kunt kopen voor thuis of als geschenk.

PIET Moodshop dankt zijn naam aan de Sint-PIETersnieuwstraat alwaar het in Gent gevestig is, schuin tegenover kunstencentrum Vooruit.

Het zit in een historisch pand waar oorspronkelijk een drogisterij gevestigd was. De oude rekken en lades van de oude drogisterij, bepalen nog steeds de aankleding van het mooie gebouw.

Piet Moodshop 5

PIET Moodshop dook voor het eerst op als pop-up store. Eigenaar Christophe Verbeke vulde in die tijd de schappen met designvoorwerpen en twee vriendinnen zorgden voor mooie kledij en bloemencreaties. PIET Moodshop heeft inmiddels een vaste locatie en is een blijver geworden. In de winkel vindt je merken terug zoals Anki Gneib, The Fundamental Shop en Vicolopagliacorta. PIET Moodshop is in Gent de enige verkoper van het merk MA/U Studio ('The never ending table') en verkoopt het ook de collecties van Piet Stockmans, Atelier Belge en Wit+Goed. Ook de hippe producten van Hay, Y a pas au feu du lac, Knot&Bow, Seletti, Savon de Marcel en Pop-Up Paris zijn bij de pop-up shop te koop.

Piet Moodshop 4

Kortom een hele bijzondere winkel waar je gelukkig van wordt. Niet alleen omdat je hier het geschikte designcadeau vindt, voor mannen en voor vrouwen, maar vooral omdat de voorwerpen ook gewoon mooi zijn om naar te kijken, of zoals Christophe op zijn website heel mooi zegt “Geluk verkoop ik niet, je krijgt het er gratis bij.

Naast de winkel heeft PIET Moodshop ook een webshop waar je al deze mooie snuisterijen kan kopen. Of via de website ook bitcoinbetalingen geaccepteert (gaan) worden is vooralsnog niet bekend. Voor de acceptattie van haar bitcoinbetalingen maakt PIET Moodshop gebruik van het kassasysteem van Bitkassa en is hiermee de 7e deelnemer aan Gent Bitcoinstad waarvan het evenement op 18 april begint.

Tags: bitcoin Bitkassa, acceptatie, Gent, GentBitcoinstad, PIET Moodshop,

Add comment


Security code
Refresh