Vragen over Bitcoin of cryptocurrencies? Bitcoinspot.nl is op meerdere manieren te bereiken

on .

Vragen over Bitcoin of cryptocurrencies? Bitcoinspot.nl is op meerdere manieren te bereiken.  
Het zijn weer drukke tijden als je een bitcoin website draaiende probeert te houden. Met alle media-aandacht en fluctuerende koersen krijgen we veel mails met vragen en deze beantwoorden we graag. Echter is het zonde om niet gebruik te maken van de kennis van andere crypto-fanaten. Daarom kan je ook je vragen kwijt op ons forum of onze facebook pagina. Zo geef je anderen ook de kans om antwoord te geven op jouw vragen en zo leren we er allemaal weer wat van.


Email
Heb je een direct vraag aan het bitcoinspot.nl team of een contactverzoek dan is email de meest directe optie. Je kan ons bereiken op roland at bitcoinspot.nl.

Forum
Heb je een nieuwtje of een vraag over Bitcoin, dan gaat onze voorkeur uit naar het forum, dit helpt onze vindbaarheid op google en anderen kunnen via het forum en google ook weer terecht komen bij jouw vragen. Om van het forum gebruik te kunnen maken zal je eerst even een account moeten aanmaken, dit kan je hier doen. Als wij de aanvraag goed hebben gekeurd (dit ivm spam) krijg je een mail met een linkje om je account te bevestigen. (let op deze mail komt soms in je spamfolder terecht) Eenmaal bevestigd kan je inloggen op het forum en daar vind je meerdere categorieen waar je je vragen kwijt kunt. Het staat iedereen uiteraard vrij om ook de vragen van anderen te beantwoorden.

Facebook
De bitcoinspot.nl Facebook pagina hebben we vanaf nu ook openbaar gemaakt zodat je daar je daar tevens je vragen kan stellen. We zullen per bericht kijken of deze geschikt is voor de facebook-pagina en deze dan eventueel op de pagina plaatsen. Is het niet geschikt dan laten we je weten of de vraag bijvoorbeeld meer geschikt is voor het forum of we proberen je door te verwijzen.

Twitter
Als al deze opties nu nog niet genoeg zijn kan je ons ook nog vinden op twitter, @bitcoinspot.

Veel succes en we horen graag van je! - Team bitcoinspot.nl

Volg Bitcoinspot op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven 
van het belangrijkste nieuws over Bitcoin. - Disclaimer.

Add comment


Security code
Refresh