Vragen over Bitcoin of cryptocurrencies? Bitcoinspot.nl is op meerdere manieren te bereiken

op .

Vragen over Bitcoin of cryptocurrencies? Bitcoinspot.nl is op meerdere manieren te bereiken.  
Het zijn weer drukke tijden als je een bitcoin website draaiende probeert te houden. Met alle media-aandacht en fluctuerende koersen krijgen we veel mails met vragen en deze beantwoorden we graag. Echter is het zonde om niet gebruik te maken van de kennis van andere crypto-fanaten. Daarom kan je ook je vragen kwijt op ons forum of onze facebook pagina. Zo geef je anderen ook de kans om antwoord te geven op jouw vragen en zo leren we er allemaal weer wat van.

Forum

Onze voorkeur gaat uit naar het forum, dit helpt onze vindbaarheid op google en anderen kunnen via het forum en google ook weer terecht komen bij jouw vragen. Het is even een poosje stil geweest op het forum maar we hebben weer nieuwe enthousiastelingen die klaar zitten om al jullie vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Om van het forum gebruik te kunnen maken zal je eerst even een account moeten aanmaken, dit kan je hier doen.

Als wij de aanvraag goed hebben gekeurd (dit ivm spam) krijg je een mail met een linkje om je account te bevestigen. (let op deze mail komt soms in je spamfolder terecht) Eenmaal bevestigd kan je inloggen op het forum en daar vind je meerdere categorieen waar je je vragen kwijt kunt. Als u de moeite wilt nemen om hier uw vraag te posten dan zullen wij deze zo snel en zo uitgebreid mogelijk beantwoorden. Het staat iedereen uiteraard vrij om ook de vragen van anderen te beantwoorden, wij worden er in ieder geval erg blij van.

Facebook

De bitcoinspot.nl Facebook pagina hebben we vanaf nu ook openbaar gemaakt zodat je daar je daar tevens je vragen kan stellen. We zullen per bericht kijken of deze geschikt is voor de facebook-pagina en deze dan eventueel op de pagina plaatsen. Is het niet geschikt dan laten we je weten of de vraag bijvoorbeeld meer geschikt is voor het forum of we proberen je door te verwijzen.

Veel succes en we horen graag van je! - Team bitcoinspot.nl

Gepost door Roland - Disclaimer.

Volg Bitcoinspot op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven
van het belangrijkste nieuws over Bitcoin.


Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen