Waar kan ik gratis bitcoins krijgen?

Hou deze pagina goed in de gaten voor de meest actuele lijst van gratis bitcoin sites. We voegen regelmatig nieuwe sites toe, mochten we er nog eentje over het hoofd gezien hebben dan horen we het graag.

Er zijn meerdere sites waar je Bitcoins gratis kan bemachtigen, sommige sites moet je er wat voor doen op andere is het een kwestie van geluk hebben en hopen ze waarschijnlijk alleen dat je naar de reclames op hun site kijkt. De hoeveelheden gratis bitcoins die je krijgt zijn welismaar minimaal maar als de koers zich blijft bewegen zoals deze de afgelopen jaren heeft gedaan dan kan je hier potentieel best een leuk bedrag mee verdienen.


Gratis bitcoins
Freebitco.in Krijg gratis elk uur van ~30 satoshi tot mogelijk 0,03 BTC. En gratis meedoen met de loterij!
Bonusbitcoin Claim elke 15 minuten tot 5000 satoshi + automatisch 5% bonus van wat je de afgelopen 3 dagen hebt geclaimd (als je de vorige dag minimaal 1x gebruik hebt gemaakt van de faucet).
Moonbit.co.in Claim elke 5 minuten een kleine hoeveelheid of elk uur of elke dag een grotere hoeveelheid bitcoin.
Bitfun Je kan hier elke 3 minuten satoshies claimen en in de tussentijd games spelen (als je dat wilt).
Cointiply Hier kan je elk uur 'coins' claimen (na oplossen captcha), de hoeveelheid is afhankelijk van het getal wat wordt gerold. Daarnaast kun je desgewenst met het spelen van games, kijken naar videos meer satoshi verdienen. Een coin is ongeveer 1,5 satoshi.


Gratis Litecoins
Moon Litecoin Claim elke 5 minuten een kleine hoeveelheid of elk uur of elke dag een grotere hoeveelheid litecoins.


Gratis DASH
Moon DASH Claim elke 5 minuten een kleine hoeveelheid of elk uur of elke dag een grotere hoeveelheid DASH.
DASH-Faucet Claim elk uur een kleine hoeveelheid DASH, de hoeveelheid is afhankelijk van het lucky number dat je 'rolt' en varieert van ~0.000001 t/m ~0.01 DASH


Gratis Dogecoins
FreeDoge.co.in Krijg gratis elk uur 0,19 tot 57.000+ DOGE!
Moon Dogecoin Claim elke 5 minuten een kleine hoeveelheid of elk uur of elke dag een grotere hoeveelheid dogecoins.