Week #22 in cryptocurrency: Verslavingszorg, belastingregels, regelgeving en het IMF.

on .

Week #22 in cryptocurrency: Crypto-verslavingszorg, belastingregels, regelgeving en het IMF.  
Na de flinke daling van de afgelopen maand met 20% steeg de Bitcoin koers afgelopen week weer licht met iets meer dan 5%. Naast de koers gebeurde er uiteraard nog veel meer.
Zo kan je nu worden behandeld als je verslaafd bent aan het handelen in cryptocurrency en meldde het CPB dat strengere regelgeving voor cryptocurrency nog niet nodig is. Verder riep het IMF op tot verbeteren van fiat munteenheden, gaan belastingregels voor crypto-miners en handelaren misschien veranderen en meer.

28 mei: Behandeling van cryptocurrency-verslaving in Schotland

Behandeling van cryptocurrency-verslaving in Schotland   Loop jij ook de hele dag de Bitcoin koers te checken, kan je niet slapen voordat je crypto-twitter hebt gecheckt en zie je grafieken als je je ogen dicht doet? Dan kan je nu terecht in Schotland om je cryptocurrency-trading verslaving te laten behandelen.

30 mei: Strengere regelgeving van cryptocurrency nog niet nodig.

Volgens het CPB is strengere regelgeving van cryptovaluta nog niet nodig.   Het centraal planburo besteedde in haar laatste publicatie flink wat aandacht aan Bitcoin en andere cryptocurrencies. Wat regulering betreft merken ze op dat het lastig is, al gedaan wordt en dat de effecten onbekend zijn. Ze vinden daarom strengere regelgeving voorlopig niet nodig.

30 mei: 10 nieuwe Bitcoin pinautomaten in praag

10 nieuwe Bitcoin pinautomaten in praag   General Bytes, een in Praag gebaseerde Bitcoin-ATM fabrikant met een vestiging in Nederland, heeft in de Praagse metro 10 nieuwe Bitcoin pinautomaten geinstalleerd. Er staan nu 46 pinautmaten in Tjechie waar onder andere Bitcoin, Litecoin, Dash en Monero kunnen worden gekocht.

1 juni: Belastingregels voor cryptocurrency kunnen gaan veranderen

Belastingregels voor cryptovaluta kunnen gaan veranderen   De staatssecretaris van financien zegt dat cryptocurrency handelaren en miners 'waarschijnlijk' voorlopig niet in het hogere belastingsegment zullen vallen. Hij meldt echter ook dat belastingregels voor cryptocurrency kunnen gaan veranderen. Hoe zit het nu?

2 juni: Centrale banken moeten de competitie aangaan met cryptocurrencies

IMF: Centrale banken moeten de competitie aangaan met cryptocurrencies   Volgens Dong He van het IMF moeten centrale banken verbeteringen doorvoeren om in het digitale tijdperk concurrerend te blijven. Zo zouden ze ervoor moeten zorgen dat nationale munteenheden stabiel blijven en aantrekkelijk als ruilmiddel. Succes ermee zou ik zeggen. iets met inflatie?

Gepost door Roland - Disclaimer.

Volg Bitcoinspot op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven
van het belangrijkste nieuws over Bitcoin.

Add comment


Security code
Refresh